Tim Knol opent jubileumseizoen Kloosterkapel

SIBRANDAHÛS - Het nieuwe culturele seizoen van Kloosterkapel Sibrandahûs gaat op zondag 7 oktober spectaculair van start met een akoestisch optreden van de bekende zanger-gitarist Tim Knol. Het concert begint traditiegetrouw ’s middags om half vier.

De muziek van Tim Knol kan worden omschreven als roots, sixties- of seventiesrock. Tijdloze liedjes met een rauw randje van een jongen uit Hoorn die muziek maakt, waarin het beste uit heden en verleden samenkomt.

Zijn titelloze debuutalbum uit 2010 was evenals de single ‘Sam’ van die plaat meteen een grote hit. Inmiddels heeft Tim Knol vier soloalbums op zijn naam uitgebracht, waarvan ‘Cut the Wire’ (2017) het meest recent is.

Voor Kloosterkapel Sibrandahûs vormt het optreden van de nationaal beroemde singer-songwriter het feestelijke begin van het 25ste seizoen met weer tal van concerten. Het resterende programma van Kloosterkapel seizoen 2018-2019 omvat Rob Klerkx & the Secret op 28 oktober, Bruno Rummler & Stonecrobs op 18 november, Fling op 2 december, De Jûn foar de Krystnacht – Piet Kok c.s. (aanvang 20.30 uur) op 23 december, Iris Kroes op 20 januari, Joint String Friends op 10 februari, Piter Wilkens op 3 maart, Femke en Elske Dewall op 24 maart en op 14 april is er een jubileum surpriseconcert.

De concerten in de Kloosterkapel beginnen altijd om 15.30 uur (tenzij anders aangegeven). Kaarten à €7,50 zijn verkrijgbaar aan de deur. Er is geen voorverkoop. Zie voor meer informatie op: www.kloosterkapel-sijbrandahuis.nl