Ziggo geeft VIP-behandeling tijdens Admiraliteitsdagen Dokkum

Dokkum Ziggo, voor het derde jaar op rij sponsor van de Admiraliteitsdagen, heeft dit jaar wederom een exclusief gastenprogramma opgezet om mensen met een beperking het evenement te laten beleven als VIP op het schip De Markol. Daarnaast brengt Ziggo de Ziggo eBattle F1-truck naar Dokkum op zaterdag 8 en zondag 9 september. Hierin kunnen bezoekers gedurende het hele weekend gratis plaatsnemen in een gloednieuwe Playseat en proberen om de snelste rondetijd neer te zetten.

Benny Kooistra van het segment health binnen Vodafone/Ziggo: 'Het is geweldig dat Ziggo ook dit jaar bij kan dragen aan een fantastisch weekend voor cliënten van zorginstellingen tijdens de Admiraliteitsdagen. Ziggo probeert hen hiermee een VIP-behandeling geven om nooit meer te vergeten.' De Markol ligt te water van vrijdag 7 september tot en met zondag 9 september.

Tijdens de Ziggo eBattle F1 kunnen bezoekers proberen de snelste rondetijd neer te zetten om een plekje in de finale af te dwingen. De tien snelste coureurs worden per grand prix uitgenodigd om het in de Ziggo eBattle Bar in Hilversum tegen elkaar op te nemen en de twee winnaars stromen door naar het Formule 1 Café om, live op Ziggo Sport, het kampioenschap in de wacht te slepen.