Prachtige opbrengst voor Red een Kind dankzij gulle gevers in Damwâld

DAMWALD - De vijfde editie van de collecte in Damwâld was een groot succes. In de week van 2 t/m 7 juli is €1550,- opgehaald voor het project ‘Mag ik er zijn’ van Red een Kind. Met dit bedrag worden kinderen met een beperking in Kenia geholpen.

René en Antje-Sietske Werkhoven coördineerden ook dit jaar weer de collecte met veel enthousiasme. ‘’Het helpen van heel kwetsbare kinderen ligt ons dicht bij ons hart’’ vertellen ze. Voorafgaand aan de collecte zochten René en Antje-Sietske enthousiaste collectanten. Mede dankzij deze vrijwilligers die een aantal uur van hun tijd besteedden aan collecteren, droegen de inwoners van Damwâld bij aan hulp voor kwetsbare kinderen.

De Werkhovens breiden de collecte graag uit naar andere plaatsen. ’’Wat zou het mooi zijn als ook in andere plaatsen een huis-aan-huiscollecte wordt gehouden. Wij komen heel graag in contact met mensen die dat in hun eigen woonplaats willen organiseren.”

Wilt u volgend jaar ook helpen met de collecte? Neem voor meer informatie contact op met René en Antje-Sietske Werkhoven via 0511- 70 13 63 of stuur een e-mail naar rwerkhoven@knid.nl.

Over Red een Kind

Red een Kind is een christelijke, internationale ontwikkelingsorganisatie, in 1968 opgericht in Nederland. Red een Kind geeft toekomst aan kinderen in armoede, hun familie en hun hele omgeving. Ze helpen de kinderen door kwetsbare gemeenschappen te versterken, zodat de families hun leefomstandigheden en kansen zélf duurzaam kunnen verbeteren.

Red een Kind werkt in gebieden waar veel armoede is en op plekken waar een ramp of (dreigend) conflict kinderen en gezinnen extra kwetsbaar maakt. Ze werken daarbij samen met verschillende Nederlandse, internationale en lokale organisaties. Kijk voor meer informatie op www.redeenkind.nl.

Eigen foto