Coolkids Party houdt cliprelease op Burgerschool

DOKKUM - Aanstaande dinsdag wordt de nieuwe clip van de Coolkids Party uitgebracht. Het unieke aan deze nieuwe hit is de samenwerking met De Burgerschool uit Dokkum. Deze school bruist van het talent, waar de Coolkids Party graag gebruik van wilde maken. Daarom zijn er, door middel van audities, kinderen uitgekozen om mee te zingen en rappen in het liedje “Je kan worden wat je wil”. Deze nieuwste hit is in januari opgenomen in een echte studio.

In de afgelopen periode is er hard gewerkt aan de videoclip. Ook deze is opgenomen op De Burgerschool. Stichting Roobol, waar de Burgerschool onder valt, doet veel met talentontwikkeling. Deze mooie samenwerking sluit hier naadloos op aan.

In de clip is naast zang- en raptalent, ook andere talent te zien. Zo komen er danseressen voorbij, acrobatiek, freerunning, maar ook tekentalent!

Dinsdag 17 juli is de Coolkids Party op De Burgerschool te vinden. Om precies 13.00 uur zal hier de clip onthuld en bekeken worden met de gehele school. Ook zal de clip en deze nieuwe hit dan op alle social mediakanalen en mediapartners terug te vinden zijn.

Eigen foto