Sc Twijzel versterkt selectie

Twijzel - Met de komst van Klaas Jan Fokkema en Wytze Pilat heeft Sc Twijzel de selectie voor 2018 – 2019 rond.

Jorrit de Jong, werkzaam als fysiotherapeut in Dokkum, zal de staf versterken als verzorger. Eerder is al bekend gemaakt dat Johannes Douma uit Buitenpost de nieuwe hoofdtrainer is. Niemand van de huidige selectie verlaat Sc Twijzel.

Klaas Jan Fokkema (24) komt over van Vv Buitenpost 2. Klaas Jan is een robuuste en betrouwbare verdediger met de nodige ervaring. Wytze Pilat (25) komt thuis na de afgelopen jaren te hebben gespeeld voor achtereenvolgens Buitenpost, Zwaagwesteinde en ONT. Hij heeft zich met zijn fluwelen linkerbeen ontpopt als koning van de assist.

Ook Jorrit de Jong is een oude bekende. Jorrit is opgegroeid in Twijzel en heeft, tot een slepende knieblessure roet in het eten gooide, hier ook altijd gevoetbald. Als fysiotherapeut/verzorger gaat hij nu opnieuw deel uitmaken van onze vereniging.

Deze professionalisering van de staf sluit aan bij de bredere ontwikkeling van Sc Twijzel. Er is op veel terreinen sprake van energie en vooruitgang. Zo heeft de club de afgelopen maanden veel nieuwe sponsors mogen begroeten, is het tweede elftal gepromoveerd, wordt er hard gewerkt aan uitbreiding van de kantine en vindt er goede samenwerking plaats met andere partijen in het dorp.

Volgend seizoen zal in het teken staan van de doorontwikkeling van de jeugdafdeling.