Fries songwritersteam krijgt support van Hardwell

Donderdag avond gaf DJ Hardwell zijn support aan drie Friese songwriters door de nieuwe song ‘Miracle’ te draaien in zijn bekende radioshow Hardwell On Air. De song is inmiddels al gedraaid op verschillende radio stations waaronder Radio SLAM FM. Sinds vrijdag is de song ook te horen op Radio 538. De song is al opgepikt, maar nog niet officieel gereleased.

In samenwerking met DJ Alpharock en DJ Jimmy Clash hebben de drie Friese songwriters het nummer ‘Miracle’ geschreven. Het team is al langere tijd bezig met het schrijven van nummers voor artiesten en DJ's. Heleen Roosdorp uit Drachtstercompagnie, de zangeres van ‘Miracle’, was eerder als songwriter te zien in het RTL-programma The Hit.

Samen met Jarin Lourens uit Kollum en Melissa de Kleine uit Dokkum vormen deze Friezen een sterk team en hopen ze nog veel meer hits te kunnen maken voor en met DJ’s.

‘Miracle’ wordt op vrijdag 11 mei gereleased en is vanaf dan niet alleen op de radio te beluisteren, maar ook op alle online streamingsdiensten.