Hypotheek Inloopspreekuur bij de Rabobank

Damwâld/Dokkum Op zoek naar een nieuw huis? Of vraagt u zich af of u een hypotheek kunt krijgen? Twijfelt u tussen verkopen of toch verbouwen?

Met deze en al uw andere woonvragen kunt u terecht op het extra Hypotheek Inloopspreekuur van zaterdag 7 april op de Rabobank kantoren in Dokkum en Damwâld. Bij de eerste vijftig oriëntatiegesprekken geeft Rabobank Noordoost Friesland een Rabo SeatZac weg.

Goed voorbereid

Het is belangrijk dat u goed voorbereid op zoek gaat naar uw droomhuis. Dit kan eenvoudig door zelf online een persoonlijke hypotheekberekening te maken via het Rabobank Hypotheekdossier. Met deze handige online krijgt u een betrouwbaar beeld van de toekomstige hypotheek en maandlasten.

Daarnaast zijn de kantoren van de Rabobank tijdens de Rabo Woonweken extra geopend zodat u snel met een financieel adviseur kunt schakelen. Zo krijgt u zekerheid of u het droomhuis ook echt kunt kopen. De adviseurs helpen hierbij niet alleen met passende hypotheekproducten, maar denken ook graag mee hoe dit financieel gezond kan worden gerealiseerd.

De Rabobankkantoren in Dokkum en Damwâld zijn zaterdag 7 april extra geopend open tussen 9:30 en 14:00 uur.