The Readshop Buitenpost breidt uit

BUITENPOST - The Readshop in Buitenpost heeft een deel van de hobbyartikelen van Haagen Hobby overgenomen en uitgebreid.

Om het dorp toch te blijven voorzien van deze hobbyartikelen hebben we de winkel verbouwd om de benodigde ruimte vrij te maken.

Voortaan kunt u hier terecht voor alle teken- en kunstschildermaterialen, schets- en aquarellblokken, schildersdoeken, handlettering, Bullet Journalling, hobby-artikelenen nog veel meer. De merken zijn Talens Van Gogh, Amsterdam, Ecoline, Faber-Castell, Edding, Tombow, Find-It, Uni Posca en nog veel meer.

We merken dat in deze drukke tijden de behoefte aan een ontspannende hobby steeds groter wordt en zijn nu ruim voorzien om aan deze vraag te kunnen voldoen. En mocht u iets zoeken dat wij niet op voorraad hebben, dan bestellen wij het met plezier voor u indien mogelijk.

Uiteraard blijft The Readshop ook een ruim assortiment boeken, wenskaarten, kantoorartikelen, tijdschriften en cadeauartikelen voeren. Ook alle PostNL-zaken worden hier afgehandeld.

Ter kennismaking met de nieuwe producten, is van 26 maart tot en met 7 april 10% korting op alle artikelen van Talens en Edding.

We zien u graag in onze vernieuwde winkel. The Read Shop Nijenstein 5-7, 9285 NV Buitenpost