Volop actie in Feanwâlden voor Passion Feanwâlden 2018

Feanwâlden - Op 24 en 25 maart zal in Feanwâlden voor de eerste maal de Passion, PassionFeanwalden2018 worden opgevoerd.

Een groot aantal vrijwilligers is al maandenlang met de voorbereiding bezig om dit tot een geweldig evenement te maken. Wekelijks wordt er intensief geoefend door de zangers en spelers. Maar ook de bouwers van de decors zijn volop bezig met de voorbereidingen.

Om de financiële middelen voor dit gratis toegankelijke evenement rond te krijgen zijn fondsen, bedrijven, kerken en overheden aangeschreven. Mede dankzij deze fondsen, sponsoren en donateurs is al een groot deel van de begroting gedekt.

Er zijn al de nodige sponsoracties geweest in aanloop naar het grote evenement. Maar ook op dit moment is Feanwâlden/Feanwâldsterwâl nog volop in actie met het geven en bijwonen van workshops. Workshops verbinden mensen. Inwoners van Feanwâlden en Feanwâldsterwâl hebben zich enthousiast en belangeloos beschikbaar gesteld om workshops te geven waarvan de opbrengst naar PassionFeanwâlden2018 gaat. De komende weken worden de laatste workshops gegeven: aanschuiftafels (volgeboekt) - wijnproeven – ketting maken – eucalyptuskrans maken – Paasbloemstuk maken. Aanmelden daarvoor is nog mogelijk.

Ook ondernemers dragen hun steentje bij als sponsor of donateur.  Enkele ondernemers hebben ook al aangeboden door middel van sponsoracties mee te doen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk in de maanden februari en maart met korting te genieten van heerlijk wokken bij Lotus Plaza in Feanwâlden.

Kijk op de website voor de voorwaarden.

Op de website www.passionfeanwalden.nl is het mogelijk om aan te melden voor de nieuwsbrief. Passion Feanwâlden 2018 is ook actief op Facebook en Twitter.