Erich Jongeling terug naar Harkemase Boys

HARKEMA - Erich Jongeling keert volgend seizoen terug bij Harkemase Boys. De 29-jarige Jongeling, woonachtig in Harkema, maakte afgelopen zomer de overstap van Harkemase Boys naar ACV. Na een jaartje Assen is hij straks weer terug op het oude nest: ,,Harkemase Boys is toch mijn club", aldus Jongeling,

Tussen 2005 en 2015 speelde Jongeling, met een korte onderbreking, ook al voor Harkemase Boys. In die jaren speelde hij 95 officiële wedstrijden in het eerste elftal van de Harkiten. Vorig seizoen begon Jongeling na de winterstop het merendeel van de wedstrijden in de basis, naast Robin Huisman de Jong in het hart van de verdediging. Jongeling: ,,Robin is mijn maat. Ik vind het mooi om volgend seizoen weer met hem te spelen."
Volgend seizoen keert hij van ACV weer terug naar zijn Harkemase Boys. ,,In mei beginnen we met de bouw van ons nieuwe huis", vertelt de 'Harekiet'. "Dan heb ik geen tijd meer om doordeweeks veel te reizen." Binnenkort kan Jongeling weer als vanouds fietsend naar sportpark De Bosk.