Hidde Kat verloot Oud Amelandt klok

HOLLUM - De Facebookpagina Oud Amelandt is al enige jaren actief op social-media en op internet met als doelstelling het verleden te ontmantelen. Dit wordt gedaan door middel van het delen van foto’s en verhalen van het eiland van weleer.

Op acht november bestond Oud Amelandt zes jaar en daarnaast mocht de pagina de vijfduizendste volger begroeten. Dit aantal is intussen gestegen tot 5030! Dit succes is mede het resultaat van een like- en deelactie, met als prijs een originele Oud Amelandtwandklok met als achtergrond het onmiskenbare Amelander icoon, de vertrouwde vuurtoren. Niets wilds, Oud Amelandt werkt non-profit, maar van harte gegund. Zij bedanken dan ook de sponsor, wadklokken.nl, voor het beschikbaar stellen van deze unieke klok.

Op woensdag 21 november maakte Oud-Amelandt de winnaar bekend en dat wel op een hele bijzondere manier! Commandeur Hidde Kat werd persoonlijk gevraagd om deze verloting te verrichten. Een gepaste en prachtige locatie, Museum Sorgdrager te Hollum, werd bereid gevonden als decor!

De winnar van de klok is geworden Harrie Adema uit Heerlen.

De video van de verloting kunt u bekijken op de Facebookpagina van Oud Amelandt.

https://www.facebook.com/OudAmelandt/