N.E.O musiclab bij Opus3

dokkum - Muziekschool Opus3 presenteert N.E.O. (Never Ending Orchestra) MusicLAB Dokkum als onderdeel van Culturele Hoofdstad Leeuwarden.

MusicLAB Dokkum is een bruisende broedplaats voor bandjes, ensembles en individuele muzikanten (van de leeftijd 16 tot en met 26 jaar) uit Dongeradeel. Het is een plek voor ontmoeting, inspiratie en het ontstaan van nieuwe ideeën.

Tijdens de acht MusicLAB-sessies ga je onder leiding van bandcoach Patrick Schaafstal werken aan je muzikale ambities. Dit kun je individueel doen of samen met de andere muzikanten en creatievelingen binnen de LABS.

Deelnemers krijgen masterclasses van verschillende professionals uit de muziekindustrie. De eerste masterclass is afgelopen vrijdag gegeven door Jim van de Zee (winnaar The Voice Of Holland). In december mogen de leukste acts een optreden geven op het Freeze Festival te Leeuwarden. Tijdens het Freeze Festival mag je ook gratis aan bijzondere workshops deelnemen die daar speciaal voor alle N.E.O. deelnemers worden georganiseerd. Tevens zal er een eindpresentatie van het project plaatsvinden in Dokkum.

Tot 7 december vindt iedere vrijdag van 15:00 tot 18:00 een MusicLAB plaats bij Muziekschool Opus3. Meld je aan via het Facebook evenement, of kom gewoon langs! Deelname is geheel gratis.