Henao brengt muziek dichterbij in Artisante Dokkum

dokkum - All the way from Houston, Texas. Op vrijdagavond 12 oktober geeft Indie-Pop zangeres Henao een live optreden in Stadscafe Artisante, Dokkum. Met haar Colombiaanse-Amerikaanse roots timmert Henao hard aan de weg om naast Amerika, ook Europa bekend te laten worden met haar unieke sound. Haar single Wildly belefde begin juni de premiere op BBC radio en is dagelijks te horen op de radio in landen als Engeland en Italië.

Wildly is een idee van lyricist Melissa de Kleine, uit Dokkum. Henao en Melissa hebben elkaar door muziek leren kennen en raakten geïnspireerd van elkaars stijl. ‘Henao haar stemgeluid en manier van zingen brengt precies het gevoel over in een liedje wat ik wil vertellen met mijn lyrics’ legt Melissa uit. ‘I love the way Melissa writes. It’s about deeper meanings’ aldus Henao. De maand oktober zullen ze samen in Nederland werken aan nieuwe muziek voor Henao en schrijven ze voor en met verschillende DJ’s. Melissa kreeg eerder al support van DJ Hardwell en Martin Garrix.

De avond in Artisante staat in het teken van verbintenis. Het dichterbij brengen van de muziek, in een knusse zetting. Vanaf 21.00 uur zal Henao je meenemen in haar muzikale dagboek.