Samen zingen met Chr. Mannenkoor Pro Rege en Zanggroep Telling Voices

DOKKUM - Zondag 14 oktober houdt Christelijk Mannenkoor Pro Rege weer haar jaarlijkse zondagavondzang oftewel 'Samen zingen met Pro Rege' in De Fontein te Dokkum.

Deze keer een bijzondere avond met veel medewerkers. Een avond die in het teken staat van het afscheid van Dirk Norbruis die 20 jaar dirigent van Pro Rege is geweest en daardoor veel bekendheid geniet in Dokkum en wijde omgeving. Op verzoek van Dirk wil hij, samen met Telling Voices, als dank deze avond afscheid nemen.

Tevens een speciale avond omdat Pro Rege zijn nieuwe dirigent Jan Hibma aan het publiek wil voorstellen. Ook een dirigent met veel ervaring. Zo is Jan sinds 1996 verbonden als dirigent aan het Interkerkelijk Mannenkoor Edoza te Sneek en vanaf 2016 dirigeert hij ook Mannenkoor Westerlauwers te Buitenpost. Jan is verknocht aan het mannenkoor en verheugt zich dan ook op een mooie toekomst met Pro Rege.

Koor- en samenzang voeren deze avond de boventoon, alles onder leiding van de dirigenten Jan Hibma en Dirk Norbruis, met als gastkoor Zanggroep Telling Voices. Het geheel wordt muzikaal omlijst door Anja Heikamp-Kommerie op het orgel, Ronald Postema op piano en Reina Hibma met saxofoon. Opening en sluiting wordt verzorgd door Andries Postma, voorzitter Pro Rege en de presentatie is in handen van Reina Hibma.

De aanvang is 19.30 uur.