Nieuwe wandeling van start in Dokkum

DOKKUM - In Dokkum start op 4 oktober een maandelijkse Gezond Natuur Wandeling. Iedereen kan hier gratis aan meedoen. De wandeling zorgt niet alleen voor beweging in de natuur, maar ook voor leuke sociale contacten. Op de website www.gezondnatuurwandelen.nl vindt u alle wandelingen in Fryslân.

In Dokkum start op 4 oktober een maandelijkse Gezond Natuur Wandeling. Iedereen kan hier gratis aan meedoen. De wandeling zorgt niet alleen voor beweging in de natuur, maar ook voor leuke sociale contacten. Op de website www.gezondnatuurwandelen.nl vindt u alle wandelingen in Fryslân.

De wandeling in Dokkum wordt iedere maand georganiseerd door vrijwilligers. Het is vrij toegankelijk. De maandelijkse looptocht begint in de Buurtkamer (Oranjewal 28, 9101 JV Dokkum) en start iedere eerste donderdag van de maand om 10.00 uur. Na afloop is er tijd om gezamenlijk een kopje koffie of thee te drinken.

Deze wandeling komt voort uit het initiatief van stichting Gezond Natuur Wandelen. De stichting wordt in provincie Friesland ondersteund door Landschapsbeheer Friesland.