Orgelconcert Arjan Breukhoven in de Martinuskerk te Ferwert

FERWERT - Op zaterdag 29 september 2018 geeft Arjan Breukhoven een spectaculair orgelconcert op het fraaie orgel in de St. Martinuskerk te Ferwert. Via de beamer is te zien hoe hij speelt.

Arjan Breukhoven werd in 1962 geboren. Hij studeerde orgel en kerkmuziek aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Hier studeerde Arjan Breukhoven tevens piano, zang, improvisatie en koordirectie. Hij verleent jaarlijks medewerking aan zo’n 500 concerten en diensten als organist, pianist en als dirigent in vele landen binnen West-Europa, Oost-Europa en Australië. Hij concerteerde o.a. in Engeland, Finland, Frankrijk, België, Rusland, Italië, Duitsland en Oostenrijk. Daarnaast geeft hij talloze concerten in eigen land. Bovendien is Arjan Breukhoven dirigent van verschillende grote koren. Als pianist en als organist heeft hij een eigen stijl van improviseren ontwikkeld. Hij heeft aan zo’n 200 cd/dvd-producties meegewerkt, waaronder de zeer gewaardeerde serie improvisatie cd’s, maar ook bijzondere piano solo cd’s. Als componist is hij bekend door zijn composities voor koor, orgel en andere instrumenten. Als organist is hij verbonden aan de Hervormde Dorpskerk van Berkel en Rodenrijs.

De ontvangst is vanaf 19.30 uur, Arjan Breukhoven begint om 20.00 uur met het concert. Kaarten zijn voorafgaande aan het concert in de kerk verkrijgbaar à € 10 – kinderen t/m 11 jr. € 5 Info: www.zingenenzo.com