Twee ongevallen binnen 24 uur op Goslingawei bij Wânswert

Wânswert - Op de kruising van de Goslingawei met de Iedyk heeft zondagmiddag opnieuw een ongeval plaatsgevonden. Een blauwe Peugeot, komend uit de richting van Wânswert, reed de Iedyk op, waar op dat moment een zwarte Kia reed. Een aanrijding was het gevolg, de Peugeot draaide door de klap 180 graden.

De politie en een ambulance kwamen ter plaatse om de bijrijdster in de Peugeot, die even buiten westen was geweest, te controleren. De vrouw hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De inzittenden van beide voertuigen zijn door de politie en door een persfotograaf thuisgebracht. Berger Boersma heeft de voertuigen geborgen.

Na zaterdagmiddag was dit het tweede ongeval op het zelfde kruispunt. Er is op de Iedyk tussen de Hikkaarderdyk en Goslingawei een behoorlijke laag grind aangebracht. Of dit de oorzaak van dit ongeval is geweest, is niet bekend. Zaterdagmiddag raakte een autobestuurster met haar auto in de slip door het grind. Zij raakte lichtgewond, maar hoefde eveneens niet naar het ziekenhuis gebracht te worden.