Be Quick wint eindelijk weer eens van DoDaDo

DOKKUM - Donderdag kwam DoDaDo weer op bezoek bij Be Quick voor de traditionele afsluiter van het seizoen. Ditmaal speelde men tegen de zgn All Stars van Be Quick.

DoDaDo kwam met liefst met 22 spelers/sters in het veld, zij moesten het opnemen tegen 16 spelers/sters van Be Quick. Er werd 2 x 30 min. gespeeld onder leiding van scheidsrechter Anne Hellinga. Na jaren gelijk gespeeld te hebben of verloren wilden de mannen/vrouwen onder leiding van Robbie Wiersma en Hennie van der Linden nu ook wel eens winnen.

Dit bleek niet mogelijk in de reguliere speeltijd, Be Quick was niet in staat om na 60 minuten de winst te pakken, tot overmaat van ramp werd Eelke Kooistra uit het veld gestuurd wegens hands in het strafschopgebied. Dit leverde een strafschop op voor DoDaDo, echter werd deze tegen gehouden door de keeper van Be Quick, zo bleef de stand gelijk 6-6.

Omdat er deze keer een winnaar moest komen vond men wederzijds dat er strafschoppen genomen moesten worden. Er werden 10 strafschoppen genomen waarvan Be Quick één keer meer scoorde dan DoDaDo en zodoende werd Be Quick de uiteindelijke winnaar. Na afloop was er voor de spelers/sters van DoDaDo de kantine patat en drinken waardoor het verlies al snel was vergeten.