Winnaars Badeendjesrace in de prijzen

DOKKUM - De drie prijswinnaars van de badeendjesrace konden maandag hun prijs in ontvangst nemen nadat notaris Hellema de lootjes had gecontroleerd.

Wyger Smits, voorzitter Lions Noordoost-Friesland, feliciteerde hun met de prijzen en bedankte iedereen voor het ondersteunen van de actie. Op Koningsdag werd de Badeendjesrace georganiseerd door Lions Noordoost Friesland. Het spektakel vond plaats in en om het Kleindiep te Dokkum. Dit jaar werd er geld ingezameld voor de Kinderboerderij Anna Zijlstra Hoeve.

Lucie Groenevelt had meerdere lootjes gekocht en zag direct na de race dat op één van haar lotnummers de derde prijs was gevallen, een waardebon van drentenvandijk.nl Thede Bakker won de tweede prijs, een rondvlucht, aangeboden door Aerodicted. Sergej Schuurman werd op de camping door een telefoontje blij verrast en kreeg te horen dat ze eerste prijs hadden gewonnen. Thomas Loonstra en Rob Leegstra overhandigden aan hem de Flatscreen tv ook uit naam van Beldock Containers en LG die dit gezamenlijk sponsorden.