Massagestudio Dirck bij Werkman Dokkum

Dokkum - Massagestudio Dirck heeft zijn intrek genomen bij Gezondheidswinkel Werkman aan de Kleine Breedstraat in de binnenstad van Dokkum

Masseur Dirck van der Veen volgt zijn opleiding bij de Dutch Bodywork Academy, een opleidingsinstituut voor manuele geneeswijzen. Bij de DBA komt de praktijk van massagetherapie op de eerste plaats, maar een gedegen studie van anatomie, fysiologie en pathologie ligt daaraan ten grondslag.

Bovendien benadert de DBA vanuit een holistische beschouwing op de mens, de helende en herstel bevorderende werking van massagetherapie. Wie zich moe, gespannen of overwerkt voelt zou gebaat kunnen zijn bij een massage bij Massagestudio Dirck. Massage is een effectief middel om spanning te verdrijven en pijn te verlichten, aldus Dirck van der Veen. ,,Het bevordert bovendien het herstellend vermogen van het lichaam, maar raadpleeg bij lichamelijke en geestelijke klachten wel altijd eerst je arts. Bij ons kun je terecht voor Klassieke Massage, Segmentale Massage en Shiatsu. De klassieke massage is een ontspannende en helende massage met warme aangenaam geurende olie. Segmentale massage is een therapeutische massage waarbij wordt uitgegaan van de opbouw van het lichaam in segmenten of metameren. Massagetherapie kan worden ingezet om bij verschillende aandoeningen verlichting te bieden.

Shiatsu heeft z'n oorsprong in de Traditionele Chinese Geneeskunde. Het kan ontstorend werken en diepe ontspanning brengen. Het stelt het lichaam in staat zich te herstellen en in balans te brengen. Balans is het sleutelwoord als het om massage en shiatsu gaat. ,,Om jezelf zowel fysiek als mentaal in balans te houden of te brengen, kun je baat hebben bij het ontvangen van een toegewijde massage. Aanraking met aandacht, de essentie van massage en shiatsu, kan je helpen om je welbevinden te vergroten, ook bij een aandoening of stoornis waarbij herstel niet altijd mogelijk is.’’ Ga je gebukt onder stress en emotionele spanningen, dan kunnen massage en shiatsu van betekenis zijn bij het hervinden van emotioneel evenwicht en innerlijke rust. Niet voor niets wordt shiatsu wel de kunst van het aanraken genoemd. Ook wanneer je je kerngezond voelt, kan het ondergaan van een massage een heerlijke belevenis zijn.

Een afspraak maken kan per telefoon, via e-mail, WhatsApp of Facebook. 06 1220 8833, dirck@outlook.com, www.massagestudiodirck.nl, Facebook Massagestudio Dirck