Feestelijke opening nieuwe locatie SolarToday Noord

DOKKUM - Op woensdag 28 maart opende SolarToday, de landelijke groothandel voor zonne-energie, op feestelijke wijze zijn nieuwe locatie in Dokkum. De nieuwe locatie bevat een volledige showroom met de nieuwste toepassingen en een groot voorraadmagazijn.

Bij de feestelijke stond het thema “Duurzaamheid, nu en in de toekomst” centraal. Niet voor niets vond de opening daarom plaats op 28 maart, de geboortedag van Wubbo Ockels; ruimtevaarder en hartstochtelijk environmentalist. Hij gaf in zijn laatste uren een afscheidsspeech. Verzwakt door kanker, maar met een onverminderde passie drukte hij iedereen op het hart: “wees zuiniger op onze aarde!!”.

Regionaal kenniscentrum zonne-energie

De nieuwe locatie van SolarToday gaat fungeren als kenniscentrum voor duurzame toepassingen. In dit kenniscentrum is aandacht voor trainingen, workshops, voorlichting en verkoop van kwalitatief hoogwaardige producten voor bedrijven in het Noorden van Nederland. Dit betekent een belangrijke economische impuls voor Noord-Nederland.

SolarToday, de groothandel in de regio

SolarToday is de landelijke groothandel gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige producten op het gebied van zonne-energie. Door jarenlange ervaring is er een geselecteerd assortiment zonnepanelen, omvormers, montagesystemen en toebehoren ontstaan. SolarToday onderscheidt zich door niet alleen topproducten te leveren voor een zorgeloze zonnestroominstallatie, SolarToday staat haar klant ook bij met jarenlange expertise en gedegen advies over projecten en producten.

SolarToday heeft 6 vestigingen verspreid door heel Nederland. Hierdoor is er altijd een specialist in de buurt en zijn de producten snel voorradig. Meer informatie is te vinden op www.solartoday.nl.