Jumbo Dokkum bezorgt boodschappen op je werk

Dokkum - Jumbo Dokkum start binnenkort met het bezorgen van online bestelde boodschappen op je werk. Op dit moment vinden er al diverse gesprekken plaats met Dokkumer bedrijven om deze online service te bieden voor de medewerkers. Het werkt als volgt: de werknemer bestelt de avond ervoor online de boodschappen, vervolgens worden ze de volgende dag gekoeld/bevroren bezorgd op het werk in Dokkum, betaling vindt plaats door automatische incasso. Vervolgens worden aan het einde van de werkdag de boodschappen meegenomen en hoeft men niet apart boodschappen te halen of naar de winkel. Het online assortiment betreft meer dan 30.000 verschillende producten.

Peter Feenstra van Jumbo Dokkum: “Volgens mij is het een unieke service dat je de boodschappen vanuit je werk mee kunt nemen naar huis.” Inmiddels is het online team van Jumbo Dokkum onlangs weer uitgebreid en is zich aan het voorbereiden voor een nieuwe toevoeging van een extra service voor de consument, waar onder mogelijk is dat lokale leveranciers en de lokale producten van o.a. Bakkerij van der Bijl, Slager Menno Hoekstra, Dokkumer Stadshap en producten van de Dokkumer Stadsboerderij de Molkerij via de online service gebracht kunnen gaan worden. Ook is er voor de zakelijke markt een administratieve medewerker actief die de zakelijke markt begeleidt voor vragen, en dit gebeurt vanuit kantoor Jumbo Dokkum.

Ook de zakelijk markt wordt nog uitgebreid. Voor horecabedrijven bestaat al de mogelijkheid om benodigde producten iedere dag vers geleverd te krijgen. Feenstra: “Ik kan me voorstellen dat ook kinderdagverblijven, gastouders, zorginstellingen of grotere bedrijven met een kantine daar gebruik van willen maken. Die mogelijkheid bestaat nu ook.” Een speciaal assortiment voor groothandels is via Jumbo.com bereikbaar.

Online boodschappen doen kan al langer bij Jumbo Dokkum. De winkel aan de Hantumerweg heeft een Pick Up Point. Neem voor meer informatie contact op met info@jumbodokkum.nl.