Eerste artiest Admiraliteitsdagen 2018 bekend: André Hazes

Dokkum - Op zaterdag 8 september komt André Hazes junior naar de Admiraliteitsdagen in Dokkum. Voor zijn optreden is  's avonds plek voor ruim 10.000 fans. 

De jonge Dré is succesvol in de voetsporen getreden van zijn vader, volkszanger André Hazes. Toch is hij het stempel 'de zoon van' allang ontgroeid. Als kleine jongen wist Dré dat hij de muziekbusiness in wilde. In 2007 had hij met zijn 13 jaar zijn eerste nummer 1-hit: 'Bedankt mijn vriend', een postuum duet met vader André. Vorig jaar won hij glansvol een Edison met 'Leef' in de categorie Volksmuziek.

In 2015, 2016 en 2017 was hij gastartiest bij de Toppers in Concert. En Dokkum krijgt nu dus haar eigen Hazes-spektakel. Dré neemt zijn eigen band mee, iets wat niet vaak gebeurt. En ook al treedt hij de laatste jaren op in grote concerthallen zoals Ahoy, de Ziggo Dome en Amsterdam Arena, ook naar deze openluchtshow ziet hij uit. 

De Admiraliteitsdagen zijn van 6 tot en met 9 september. De Admiraliteitsdagen worden dit jaar alweer voor de 8e keer op rij gehouden. De complete binnenstad is dan vier dagen lang het decor van bijzondere openluchtconcerten en activiteiten. Gratis toegankelijk, voor jong en oud.