Zangavond met Mannenkoor Pro Rege en Zangvereniging Maranatha uit Ermelo

Dokkum - Onder leiding van de dirigenten Dirk Norbruis en Wim Magré geven Mannenkoor Pro Rege en Chr. Gemengde Zangvereniging Maranatha uit Ermelo gezamenlijk een zangavond op zaterdag 24 februari in de Grote of St. Martinuskerk te Dokkum.

Maranatha bestaat sinds 1986 en is uitgegroeid tot een koor van ruim 70 leden en staat onder leiding van dirigent/musicus Wim Magré. De koren treden afzonderlijk op maar besluiten deze avond gezamenlijk met een tweetal liederen. Vader en zoon Magré verzorgen ook nog enkele nummers vierhandig op de piano wat door het publiek altijd erg wordt gewaardeerd. Het orgel wordt bespeeld door de vaste organiste van Pro Rege, Anja Heikamp-Kommerie en Wilbert Magré bespeelt de piano. De presentatie is in handen van Rennie Veenstra. De samenzang zal deze avond niet ontbreken. Kortom, een luisterrijke en zangrijke avond. De aanvang is om 19.45 uur. Kaarten voor € 8,00 zijn verkrijgbaar bij Evangelische Boektiek Dokkum en aan de deur zo lang de voorraad strekt.

Maranatha organiseert al jaren het bekende Bevrijdingsconcert, wat zal plaatsvinden op zaterdag 5 mei, 's avonds om 20.00 uur in de Grote Kerk te Harderwijk. Voor dit jaar is Pro Rege uitgenodigd om samen met Maranatha hieraan medewerking te verlenen.