Spetter Zwemopleidingen shirtsponsor FC Birdaard MO-15

Burdaard - Spetter Zwemopleidingen uit Burdaard zal de komende vijf jaar kledingsponsor zijn van FC Birdaard MO-15. Dankzij de samenwerking tussen Spetter Zwemopleidingen en FC Birdaard kan de MO-15 de komende jaren in schitterende nieuwe tenues haar wedstrijden spelen.

Spetter Zwemopleidingen is een particuliere zwemschool, waar deskundig-en gastvrijheid naar de klant centraal staat.  De ABC zwemlessen bestaan uit maximaal 8, 4 of 2 leerlingen.

De aquasporters kunnen rekenen op deskundige, uitdagende en zeer gevarieerde lessen door ervaren aquasport instructeurs. Spetter is een erkend opleidingsinstituut, aangesloten bij de Envoz. De lessen worden gegeven door gediplomeerde, ervaren zwemonderwijzers. Spetter is op 1 oktober 1998 opgericht en heeft voor iedere leeftijd zwemmogelijkheden.

Door kwaliteit en continuïteit heeft Spetter Zwemopleidingen een zwemprogramma in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een aantrekkelijk programma voor jong en oud. Kinderen en de ouders kunnen de vorderingen van de zwemlessen volgen via de persoonlijke site met eigen inlogcodes.

FC Birdaard is een zeer actieve voetbalvereniging met meer dan 200 leden uit Burdaard, Wânswert, Jislum, De Flieterpen en ander omliggende dorpen. De vereniging draait om de ruim 100 vrijwilligers en meer dan 70 sponsoren. FC Birdaard 1 speelt momenteel in de 4e klasse KNVB. FC Birdaard is gesitueerd op Sportpark De Swellen, Sportpaad 1, 9111HV Burdaard.