Beginnersworkshop programmeren met Arduino in Bibliotheek Dokkum

Dokkum - Op zondag 25 februari vindt in Bibliotheek Dokkum een beginnersworkshop Arduino Uno plaats. Hobbyisten, artiesten, kunstenaars en andere geïnteresseerden zijn welkom om meer te leren over het programmeren met deze populaire microcontroller.

Arduino Uno is geschikt voor tal van toepassingen; van het aansturen van lampjes en het bewateren van de planten in huis, tot het automatisch vullen van de kattenvoerbak en het bouwen van robots. Tijdens de workshop maken de deelnemers kennis met de mogelijkheden, het programmeren en het maken van eenvoudige elektronische schakelingen met Arduino Uno. Deelnemers mogen hun eigen laptop meenemen, maar kunnen ook gebruik maken van een laptop van de bibliotheek.

Meer informatie

De workshop vindt plaats op zondag 25 februari van 14.00 – 16.30 uur in Dokkum. De kosten voor bibliotheekleden zijn €7,50 en kosten voor niet-leden zijn €10,-. Opgeven kan aan de balie bij de Bibliotheek of via www.ontdekdebieb.nl. De workshop vindt 1x in de maand plaats op zondag in Dokkum. Voor alle data kijk opwww.ontdekdebieb.nl.