Veel plezier bij Crazy Springparadijs

Dokkum - Na een bouw van ruim een jaar is Sportcentrum Tolhuispark bijna gereed, en dat feest wilde Optisport graag met jong en oud vieren. Naast de open dag van afgelopen dinsdag mocht er vrijdag gesprongen worden op het ‘Crazy air’ springfestijn. Veel kinderen gaven hier gehoor aan.

In de sporthal stonden verschillende springkussens opgesteld naast de Jungle run, drakenboot, survivalbaan, de kinderbaan en kon er door de oudere jeugd worden gevoetbald in het opblaasbare veld.

De jongste kinderen vermaakten zich met megagroot 4 op een rij, en natuurlijk de bouwblokken. Ouders konden vanaf de zijlijn de kinderen in de gaten houden en een praatje doen met de verdere aanwezigen. Vrijdagavond werd er nog een disco gehouden met speciale prijzen. De disco is naast het ‘Crazy Air’ springfestijn de opmaat naar een feestelijke periode van Optisport Tolhuispark. Want naast een open dag en kindermiddag is de opening gepland op vrijdag 26 januari, dan wordt door Optisport officieel de exploitatie van het sportcentrum overgenomen. Houdt tot die tijd dei facebookpagina van Optisport Tolhuisbad in de gaten. 

Tekst en foto's: Bote Sape Schoorstra