Pianoconcert in de Garnalefabryk

Moddergat - Een nieuw jaar dus tijd voor nieuwe activiteiten van programma ‘de Garnalefabryk’. Er wordt afgetrapt met een klassiek concert van pianist Johan Bijhold. Later in januari is de eerste avond van de reeks :‘Beroepen in beeld’, waarin Friezen vertellen over hun werk. Topmodel Akke Marije trapt de reeks af op 24 januari.

De Garnalefabryk begint dit nieuwe jaar dus met een klassiek concert op zondag 14 januari van 16:00-17:30 uur. Pianist Johan Bijhold komt dan zijn prachtige klanken ten gehore brengen aan de rand van de dijk in de Garnalefabryk in Moddergat.

Johan Bijhold staat niet alleen voor technisch vakmanschap, hij etaleert ook veel inzicht, waardoor een vrij technisch werk een belevenis wordt. Hij haalt de romantiek in bijvoorbeeld Brahms naar boven en laat de piano waar het kan effectvol donderen. Hij is een bevlogen pianist. Op deze unieke locatie is het dan ook een cadeautje om naar Bijhold te luisteren.

Reserveren voor het concert is noodzakelijk en kan via de website (garnalefabryk.nl) of door te bellen met 06 41 60 58 98.