Jaarlijkse avond van Altijd Doen!

DOKKUM - Op woensdag 21 december a.s. is het weer tijd voor de jaarlijkse avond van Altijd Doen!

Kerst is voor velen van ons een gezellig samenzijn. Helaas geldt dat niet voor iedereen. Want je kunt alleen zijn en weinig sociale contacten hebben, je kunt je baan verloren hebben en daardoor in een nare periode terecht zijn gekomen. Je kunt je partner verliezen en geen aansluiting meer kunnen of durven maken met mensen. Er zijn genoeg redenen te noemen waardoor je in een situatie terecht komt die niet aangenaam is. Wat de reden ook mag zijn, het is voor ons niet van belang. Wij heten iedereen van harte welkom! Wij willen graag proberen een gezellige avond vol entertainment te creëren voor alle mensen die in een nare periode zitten en dat heeft dus niets met uw financiële situatie te maken.

Behoort u tot de doelgroep en hebt u zin in een gezellige avond dan bent u van harte welkom, uw komst wordt op prijs gesteld. Om 19.00 uur staat de koffie met iets lekkers voor u klaar.

Ons programma van deze dag ziet er iets anders uit dan u van ons gewend bent. We hebben tien jaar lang met vrijwel hetzelfde concept gewerkt en willen nu eens iets anders proberen. Verandering op zijn tijd houdt ons scherp. Vandaar dat we dit jaar pas om 19.00 uur beginnen en een heel ander programma voor u hebben dan de afgelopen jaren. Dit jaar hebben we de nadruk meer op de muziek en de entertainment gelegd. U kunt dan ook een spectaculaire avond verwachten die zeker in de smaak zal vallen. Er is geen diner zoals u dat altijd gewend was. Maar we serveren uiteraard wel een hapje en een drankje.

Aangezien ook wij ons budget in de gaten moeten houden hebben we helaas de regel in moeten stellen dat iedereen maar aan één activiteit per jaar kan meedoen. Wij organiseren de zomeractiviteit voor kinderen van de lagere school en hun ouders. Dus als je in de zomer met ons mee gaat, zien we je graag volgend jaar terug. We willen op deze avond plaats bieden aan onze volwassen doelgroep.

U kunt zich tot 7 december opgeven voor deze avond via info@altijddoen.nl of telefonisch bij Tine Schregardus 0614514195. Wij hebben plaats voor 150 personen. Opgave is verplicht, vol is vol.

Het adres waar we deze avond vieren is IJsherberg, Harddraversdijk 1 te Dokkum. Er zijn aan deze avond geen kosten verbonden.

Komt u met de taxi, dan zorgen wij dat u weer thuis komt. Bent u slecht ter been en wilt u graag gehaald en gebracht worden? Geef het door bij de opgave en wij zorgen ervoor dat u gehaald en weer thuisgebracht wordt.

Het team van Altijd Doen! heet u weer van harte welkom.