Zaterdag muzikale kroegentocht in Dokkum

DOKKUM - Zaterdag 1 oktober organiseert Stichting Stadsfeesten Dokkum in samenwerking met een achttal horecaondernemingen vanaf 22.00 uur een muzikale kroegentocht. In de deelnemende kroegen, cafés en restaurants zijn optredens in verschillende stijlen livemuziek. Er zijn optredens van de bekende bands Prime Suspect, Tess and Her Highway Patrol, Rendaq. Maar ook solo artiesten als Jack Bottleneck, Trienus en Jelmer De Vries zijn op eigen geweldige wijze van de partij. Daarnaast zorgt DJ Pieter Hiemstra voor een bijzondere muzikale bijdrage en De Harmony Shakers tenslotte maken dit feest met hun optreden compleet.

Taxibedrijf Waaksma zorgt ook deze editie ervoor dat de kroegentocht niet helemaal op de fiets of lopend hoeft te worden afgelegd. Het busvervoer met de speciale kroegentochtbus van Stadsfeesten zal deze avond weer gratis zijn.
Entreebandjes zijn verkrijgbaar bij: HCR Van der Meer, Eeterij De Deurbraek, De Bowling, Café Waggelwetter, HCR De Posthoorn, Grand Café De Waegh, Eric’s Café en ’t Raedhûs. Meer informatie via www.StadsfeestenDokkum.nl. of op Facebook Stadsfeesten.