Aan de Langste Tafel zit niemand alleen

DOKKUM - In Sûnenz wordt op donderdag 29 september om 17.00 uur een lange eettafel gehouden.

Zoveel mogelijk mensen schuiven aan tafel voor een gezamenlijke maaltijd. Aan de Langste Tafel zit niemand alleen. De lange eettafels worden georganiseerd in het kader van de Week tegen de Eenzaamheid.

Dit jaar organiseren we niet één, maar twee langste tafels! Zowel in Dokkum als in Drachten schuiven zoveel mogelijk mensen met elkaar aan tafel voor een (h)eerlijke maaltijd. Via een livestream worden beide tafels aan elkaar verbonden.

Het thema van dit jaar is ‘Kom erbij”. Iedereen, jong en oud, is welkom aan deze gezellige lange eettafel.De ingrediënten van de maaltijd zijn (h)eerlijke streekproducten. Er staat deze avond onder meereen pompoensoep met desembrood, verschillende stamppotten en (h)eerlijk vlees op het menu.

Aanmelden voor de Langste Tafel kan nog t/m 23 september. De kosten voor deze maaltijd zijn €5 p.p. (excl. drankjes). Meer weten of reserveren? Kijk snel op www.sunenz.nl. Reserveren kan ook viatel. nr: 0512-305324 (ma t/m vr 8.00-15.30).

‘Schuif aan en kom erbij!’ in: Sûnenz Drachten, Burg. Wuiteweg 140b of Sûnenz Dokkum, Birdaarderstraatweg 70 (in Sionsberg).