B&B Op de Vlakte en Huize Sonja in de prijzen

BOLLINGWIER - Bed en Breakfast Op de Vlakte in Bollingawier heeft op woensdag 8 juni de 3e prijs behaald in de 2-tulpenklasse van de verkiezing ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland 2016’. De prijs is uitgereikt door Stichting Bed & Breakfast Nederland, de organisatie achter de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie.

De kwaliteitsklasse van 2 tulpen staat voor B&B’s met faciliteiten, comfort en service van gemiddeld niveau volgens de normen van het classificatiesysteem. Bij het vaststellen van de winnaars in de categorie van 2 tulpen kijkt Stichting Bed & Breakfast Nederland naar de puntentelling in het classificatiesysteem en de cijfers die gasten geven in hun reviews op Bedandbreakfast.nl.

B&B Op de Vlakte is een imposant pand in Friese bouwstijl, fraai gelegen aan een doodlopend weggetje buiten Bollingawier. Gasten verblijven in een comfortabele kamer op de eerste verdieping, met privéterras en uitzicht over de Friese landerijen. “De badkamer was luxe en in de keuken ontbrak niets. Heerlijk ook is het eigen terras. Ik kreeg zelfs een lunchpakket mee. Echte aanrader!”, aldus enthousiaste gasten in hun review op Bedandbreakfast.nl. B&B Op de Vlakte krijgt gemiddeld een 8,7 in de reviews.

In de categorie 1 tulp ging de eerste prijs naar Huize Sonja in Hollum (Ameland).