Dubbel feest bij de biljartclub “Ons Genoegen”te Kollum

Dokkum - Woensdag 20 april vierde de Biljartclub “Ons Genoegen” uit Kollum haar 35 jarig bestaan. Dit jaar is het A team wederom kampioen is geworden ( van daar dit dubbel feest). En er werd een demonstratie gegeven door 2 top biljarters. Zij lieten zien hoe we nog beter kunnen worden dan we al zijn. Na de demonstratie was er een gezellig samen zijn met een hapje en drankje met de echtgenoten.

De club doet mee aan een dorpencompetitie in de regio. Deze competitie wordt gespeeld in de herfst -en wintermaanden. Hieraan wordt deel genomen door clubs uit Oentsjerk, Hurdegaryp, Feawâlden, Damwâld, Kollum en 2 clubs uit De Westereen. De competitie bestaat uit 3 groepen met een verschillend niveau, een A team een B Team en een C team.

Heeft u interesse kom dan gerust even kijken. Nieuwe leden van 55 jaar en ouder zijn van harte welkom. Heeft men nog nooit gebiljart of alleen af en toe in de kroeg dat maakt niet uit. Enkele leden zijn graag bereid aspirant – leden te begeleiden en hen de kneepjes van het spel bij te brengen. U kunt vrij biljarten van maandag tot en met zaterdag. Competitie spelen mag maar is niet verplicht. Schroom niet en kom eens langs en speel een tijdje mee. Pas daarna kan men beslissen of men wel of niet lid wil worden. Bel de voorzitter Tel: 0611344288.

Foto A Team: Van links naar rechts: J. Merkus, A. Mess, A. van der Veen, A. Vellinga, J. van der Beij, J. van der Kuip, S. Eisema en H. Ongering. FOTO SAKE BEERSTRA