Be Quick Dokkum zoekt Hoofd Jeugdopleiding en trainer JO19

DOKKUM - CSV Be Quick Dokkum is met ingang van het seizoen 2019-2020 op zoek naar een Hoofd Jeugdopleiding en een trainer/coach voor de JO19.

De jeugdopleiding van Be Quick is de levensader van de club. De afgelopen jaren is met resultaat geïnvesteerd in de prestaties en plezier van de jeugdteams. De club wil dit niveau minimaal vasthouden. Beide functies spelen daarin een belangrijke rol.

De Hoofd Jeugdopleiding gaat het Jeugdbeleidsplan uitvoeren en zorgt dat de kwaliteit van de jeugdopleiding van Be Quick op hoog niveau blijft. De functie kan in duoschap (onderbouw en bovenbouw) worden ingevuld. De trainer van JO19 speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van de onze talentvolle spelers en de doorstroming van de jeugd naar onze A- en B-selectie. Het team JO19-1 speelt op dit moment in de Landelijke Vierde Divisie.

Be Quick is op zoek naar ambitieuze personen die mee willen helpen aan de verdere ontwikkeling van de jeugd en trainers. Belangstellenden kunnen tot en met 31 januari a.s. reageren. Op de site van Be Quick Dokkum zijn de vacatureteksten met contactinformatie terug te vinden. Klik op de volgende link: http://www.bequickdokkum.nl/vacatures-hoofd-jeugdopleiding-en-trainer-jo19/