Theatergezelschap ‘FLJIMSK’ brengt ‘Wêr sil dit hinne…?’

Damwâld - Het eerste theaterprogramma van ‘FLJIMSK’ van zangeres Griet Wiersma, troubadour Piter Wilkens en goochelaar Minze Dijksma is enthousiast ontvangen.

Ze laten de toeschouwer alle zorgen uit het dagelijkse leven even vergeten en verbazen zich over de jachtige wereld waarin we leven. Het trio vraagt zich dan ook af: ‘Wêr sil dit hinne…?’

Griet Wiersma en Piter Wilkens boeien en ontroeren met hun zangtalent en brengen ook verrassende duetten. Minze Dijksma verbluft het publiek met zijn goochelkunsten. In de vele sketches worden hun afzonderlijke kwaliteiten een komische optelsom. De komische typetjes van Griet gecombineerd met de gortdroge humor van Piter en Minze.

‘FLJIMSK’ komt zaterdag 23 maart naar De Krúswei in Damwâld. Kaarten voor deze avond zijn verkrijgbaar bij Primera van der Weg in Damwâld 0511423900 en bij De Krúswei, 0511-705580 of via de agenda op www.dekruisweg.nl

Sparen voor korting op entreekaart

De Albert Heijn supermarkt in Damwâld start vanaf maandag 28 januari met een spaaractie voor korting op een entreekaart voor deze voorstelling. Een volle spaarkaart geeft recht op vijf euro korting en kan worden verzilverd bij Primera Damwâld.