Meer dan 725 bezoekers MFC Het Spectrum

burdaard - MFC Het Spectrum in Burdaard heeft een goede maand achter de rug. In januari kwamen er 730 bezoekers naar de verschillende evenementen. Als klap op de vuurpijl was de film Wad zondagmiddag volledig uitverkocht.

In Het Spectrum zijn verschillende commissies bezig om verscheidene doelgroepen naar het MFC te krijgen. Deze maand met succes. Aan het begin van de maand bingoden 68 enthousiaste kinderen in de Tibb-theaterzaal. Een week later was deze zaal vol voor Ierse muziek van The Claddagh met meer dan 130 bezoekers.

Wad uitverkocht

Op 20 januari kwamen er 170 theaterliefhebbers naar het ontroerende stuk It wie op in simmerjûn met Joke Tjalsma en Jan Arendz. Afgelopen weekend Kwamen hier nog eens 360 bezoekers bij voor de Ladiesnight en de uitverkochte film, 270 bezoekers, Wad. Tevens vestigde deze film een record door 210 kaarten online te verkopen.

Februari toneelmaand

De eerstvolgende evenementen zijn van Burdaarder bodem. Toanielferiening ‘Op, mar net út ‘e Hichte speelt op 1, 3 en 9 februari hun hilarische stuk De Kat yn de kelder. Op zondagmiddag 17 februari geeft Babs Gezelle Meerburg een lezing over 150 jaar amateurtoneel in Fryslân. Kaarten voor de evenementen van MFC Het Spectrum zijn te bestellen via: https://www.mgtickets.nl/?ref=19814