vv Holwerd gaat samenwerking aan met sc Heerenveen

HOLWERD - Samen win je meer. Daarom is vv Holwerd deze winterstop de samenwerking aangegaan met sc Heerenveen. Afgelopen zondag, voor de wedstrijd van sc Heerenveen tegen AZ, werd deze samenwerking ingeluid: De bijeenkomst werd ondertekend tijdens de themabijeenkomst die sc Heerenveen de 27ste organiseerde voor jeugdtrainers van hun partnerverenigingen. vv Holwerd kon hier mooi direct bij aanschuiven. Een mooie start van de samenwerking!

Sportief Partnership

sc Heerenveen vindt het belangrijk dat het goed gaat met de voetbalverenigingen uit de regio. Daar wil de club de betreffende verenigingen graag bij helpen. Om die reden is sc Heerenveen gestart met het Sportief Partnership: een intensieve samenwerking met voetbalverenigingen uit de regio. Met ingang van deze winterstop doet ook vv Holwerd hier aan mee.

Programma

Tijdens de proefperiode die is afgesproken ontvangt vv Holwerd, als partnervereniging, een uitgebreid programma met acties en activiteiten van sc Heerenveen. Er is voor ieder wat wils!

Zo organiseert sc Heerenveen tijdens het seizoen bijvoorbeeld verschillende themabijeenkomsten voor vrijwilligers, zoals de bijeenkomst voor jeugdtrainers van gister. Daarnaast mogen spelers, vrijwilligers en supporters van vv Holwerd met flinke korting naar een wedstrijd (sc Heerenveen – PSV (16 februari) en/of sc Heerenveen – NAC op 12 mei), als onderdeel van deze samenwerking. Ook mogen de jeugdspelers van vv Holwerd hierdoor meedoen aan een grote Sponsorloop bij het Abe Lenstra Stadion, op woensdag 1 mei.

Het belooft dus een leuke tweede seizoenshelft te worden voor vv Holwerd. De club kijkt dan ook uit naar een mooie samenwerking.