Broekster-Wâlden breidt uit met seniorenteam G-voetbal

damwâld - In 2006 sloegen voetbalverenigingen De Wâlden en Broekster Boys de handen ineen en ging de jeugd verder onder de vlag van Broekster-Wâlden.

In deze periode zag Broekster-Wâlden een toename van het ledenaantal en werden al meerdere successen gevierd. Niet alleen de reguliere teams floreren bij Broekster-Wâlden, ook het G-voetbal bij Broekster-Wâlden groeit door. Waar het in 2006 startte met zo’n acht leden is de groep inmiddels uitgebreid naar meer dan dertig spelers.

In de loop der jaren is het G-voetbal behoorlijk ontwikkeld. Van alleen trainen naar ook het spelen van wedstrijden in competitiewedstrijden. Al gauw bleek één team niet voldoende en werd er een tweede jeugdteam opgericht. De laatste tijd is het G-voetbal dusdanig doorgegroeid dat Broekster-Wâlden de voorjaarscompetitie zal starten met een seniorenteam. Deze ‘mannen’ (en vrouw) hebben zich hier al een hele tijd op verheugd.

Onlangs is er al een oefenwedstrijd gespeeld maar vanaf 2 maart zal de competitie voor deze groep starten. Broekster-Wâlden is er dus voor iedereen: jong en oud, jongen of meid, of man of vrouw.