Peter van den Broek lid raad van toezicht Bibliotheken Noord Fryslân

dokkum - De raad van toezicht van Bibliotheken Noord Fryslân (BNF) heeft een nieuw lid. Peter van den Broek volgt Corrie van Noort op, die na 8 jaar afscheid neemt.

Van den Broek woont in Grou en is eigenaar van MerkMakers waar hij werkt als MerkCoach. Hij begon zijn carrière als marketing adviseur en groeide door naar marketing manager om vervolgens werkzaam te zijn als strategy and business development manager bij VosLibert reclame. Ook bestuurlijk heeft Van den Broek ruime ervaring opgedaan. Zo is hij bestuurslid bij stichting Keunstwurk, was lid van de raad van toezicht bij ROS Friesland en zat in het PBO bij Omrop Fryslân. Daarnaast is Van den Broek mede-eigenaar van LinkedGolf, een online netwerk voor de ondernemende golfer.

Passie voor de Bibliotheek

“Een aantal jaren geleden heb ik een opdracht gedaan voor de Bibliotheek wat resulteerde in een aantal prachtige video’s. Daarnaast heb ik de organisatie ondersteund in de marketingcommunicatie tijdens een bezuinigingsoperatie. Op deze manier heb ik de wereld van de Bibliotheek goed leren kennen. Mijn passie voor de Bibliotheek kan ik nu opnieuw inzetten als lid van de raad van toezicht.”

Raad van toezicht

De raad van toezicht van Bibliotheken Noord Fryslân houdt toezicht op de bestuurder en op de algemene gang van zaken binnen de organisatie.