RTV NOF ook te zien in voormalig Ferwerderadiel?

DE WESTEREEN - Afgelopen vrijdagavond werd er een buffet in de Old Dutch in De Westereen gehouden voor alle vrijwilligers van Streekomroep RTV NOF. Met dit feest werden de meer dan 120 actieve vrijwilligers door het omroep-bestuur bedankt voor de belangrijke bijdrage die zij telkens leveren. De omroep maakt dagelijks media-aanbod voor Dantumadiel en Noardeast-Fryslân.

Binnenkort moeten de gemeenteraden instemmen met de uitzendlicentie van de streekomroep. Als dit positief verloopt hoopt de omroep ook te kunnen uitzenden in het Ziggo-gebied in voormalig Ferwerderadiel. Dit vraagt echter wel een investering, waar in overleg met de gemeente naar wordt gekeken.

Tijdens de bijeenkomst werd afscheid genomen van bestuursleden Karel Numan en Herman de Hoop. Marco Keizer (voorzitter) en Peter Tromp (bestuurslid) treden toe tot het RTV NOF bestuur en werden voorgesteld aan de vrijwilligers. Kort werd terug gekeken op alle activiteiten in 2018, met als hoogtepunten de gemeenteraadsverkiezingen, Admiraliteitsdagen en de RTV NOF Sport- & Ondernemersverkiezing.

Nieuwe vrijwilligers mogen zich aanmelden via: vacatures@rtvnof.nl.