Dokk’em bevestigt MaYaN en Enforcer en zoekt harde bands

Dokkum Het metalfestival Dokk’em Open Air in Dokkum heeft weer een aantal sterke bands vastgelegd voor vrijdag 28 en zaterdag 29 juni 2019.

De symfonische deathmetalband MaYaN (NL), heavymetalband Enforcer (SE), speed/thrashmetalband Evil Invaders (BE) en death metal/metalcoreband For I Am King (NL) komen naar Dokkum. Ook bevestigd is de Zweedse death/thrashband Darkane met een speciale ‘Rusted Angel’-show. De festivalorganisatie is bovendien op zoek naar Noord-Nederlands talent om het festival te openen. Lokaal talent kan zich tot 17 februari aanmelden. Headliners zijn King Diamond (DK) en Cradle Of Filth (UK); alle informatie over het programma en het festival is te vinden op www.dokkemopenair.eu.

Wanted: harde Noord-Nederlandse band

Welke Friese, Groningse of Drentse band wil Dokk'em Open Air 2019 openen en op hetzelfde podium staan als King Diamond en Cradle Of Filth? De festivalorganisatie houdt een traditie in ere en is op zoek naar hard lokaal talent. Bands kunnen zich aanmelden door een bandbio en een linkje naar hun muziek vóór 17 februari te e-mailen naar mijnband@dokkemopenair.nl. Begin maart wordt de uitslag bekend gemaakt.

Tickets voor Dokk’em Open Air zijn verkrijgbaar via de website www.dokkemopenair.eu.