Pannenkoeken uit Syrië

DOKKUM - Op zondag 3 maart om 14.30 uur in Bibliotheek Dokkum is de grappige en vrolijke voorstelling Pannenkoeken uit Syrië!

Nour is nieuw in Nederland en komt bij juffrouw Jansen voor Nederlandse les. Samen maken ze veel plezier en ondertussen leert Nour nieuwe dingen over het leven en werken in Nederland. Het is een voorstelling waarin kinderen de verschillen en overeenkomsten tussen mensen ontdekken.

Nour Mardini

De voorstelling is geschreven door Nour Mardini. Sinds 2016 is hij statushouder geworden in Nederland. In Syrië werkte Nour als acteur, regisseur en muzikant. Met zijn bedrijf Mardinitheater wil hij nu een nieuwe start maken in Nederland en met zijn passie voor acteren, wil hij kinderen een leuke en leerzame middag bezorgen.

De voorstelling is in Bibliotheek Dokkum. Het begint om 14.30 uur en duurt ongeveer 40 minuten. De voorstelling is geschikt voor kinderen van 4 – 10 jaar. Na de voorstelling mag je nog even blijven, want we gaan pannenkoeken eten! Wil je erbij zijn? Geef je dan op via de website ontdekdebieb.nl, bel 088 – 16 56 123 of bestel je kaartjes aan de balie in de Bibliotheek.