Feestavond ‘Monsters of Rock’em’ voor heel Dokkum

DOKKUM - Op donderdagavond 27 juni is iedereen welkom op het festivalterrein van Dokk’em Open Air aan de Parklaan in Dokkum.

Dan organiseert dit tweedaagse festival, in samenwerking met het lokale rockcafé Rock’em, de Monsters of Rock’em Tribute Night! De grote helden van de rockmuziek worden geëerd door bands als The Ultimate Guns n’ Roses (Guns n’ Roses; Venlo), Damaged Justice (Metallica; Garyp) en The Troopers (Iron Maiden; Luxwoude). Tickets zijn verkrijgbaar op www.dokkemopenair.eu; bezoekers van Dokk’em Open Air mogen gratis naar binnen.

Een gezellige, zwoele zomer-hardrockavond voor álle inwoners van Dokkum en omstreken, én natuurlijk voor de Dokk’em Open Air-bezoekers! De tributebands spelen in een sfeervolle Biergarten, waar iedereen volop kan genieten van lokale speciaalbiertjes, sappige hotdogs en perfect gekruide pulled pork van regionale leveranciers. Het wordt één groot feest van herkenning.

Tickets

Tickets voor Monsters of Rock’em zijn verkrijgbaar via www.dokkemopenair.eu. De avond wordt mede mogelijk gemaakt door het Dokkumer rockcafé Rock’em, dat in de zomer van 2019 de deuren zal openen.

Festivalinformatie

Dokk’em Open Air is een tweedaags metalfestival, dat elke editie de beste nationale én internationale metalbands naar Noord-Friesland probeert te halen. Dit jaar zijn de headliners King Diamond (DK/VS), Cradle Of Filth (UK), Demons & Wizards (VS/DE), Cannibal Corpse (VS) en Vivaldi Metal Project (IT). De volledige line-up staat op www.dokkemopenair.eu.

Dokk’em Open Air heeft een eigen camping naast het festivalterrein. De camping is geopend van donderdag 27 juni 18:00 uur tot zondag 30 juni 12:00 uur. Op de camping zijn tenten, maar ook caravans en campers toegestaan. Supermarkt Jumbo Dokkum richt een heuse Jumbo-2-Go in op de camping als campingwinkel.

Officiële website: www.dokkemopenair.eu

Facebook-url: www.facebook.com/dokkemopenair

Twitter: @dokkemopenair

Instagram: instagram.com/dokkemopenair