Blues en Americana met Jack Bottleneck in MFC Het Spectrum Burdaard

burdaard

Zaterdagavond 17 november speelt jack Bottleneck in MFC Het Spectrum. Hier brengt hij zijn authentieke stem ten gehore. wanneer Bottleneck, artiestennaam van Johan Venema, zingt zegt dat veel over zijn leven.

Met zijn veelzijdige repertoire weet Jack het publiek te prikkelen, te verwonderen, maar ook te charmeren. Blues, Roots, Americana hij beheerst het allemaal.

Oetsen de Beer de staat in het voorprogramma van Jack. De Burdaarder singer-songwriter maakt akoestische folk rock geïnspireerd door Neil Yung en Led Zeppelin. Zijn nummers gaan vaak over dwalen, zoeken en vinden. Met zijn gitaarspel maakt hij deze nummers helemaal eigen.

Oetsen de Beer start om 21.15 uur. Kaarten zijn te bestellen via: www.mgtickets.nl/v/666.