Laatste week om uw kandidaat te nomineren voor de Gouden Pluim

regio

Wie wint de eerste Gouden Pluim? Dit jaar wordt de Gouden Pluim voor het eerst georganiseerd bij Nieuwsblad Noordoost-Friesland. Vele weken heeft u al de kans gehad uw kandidaat te nomineren voor de Gouden Pluim.  

Zondagavond, 25 november is het laatste moment dat u iemand kunt opgeven, daarna sluit de nominatiepagina. Op maandag 26 november komt de jury bijeen om de vijf kandidaten die voor Gouden Pluim gaan strijden te kiezen.

Heeft u een geschikte kandidaat in gedachten die deze eervolle prijs verdient? En heeft u hem/haar nog niet opgeven? Reageer dan snel via onderstaand formulier of stuur voor zondagavond 25 november 2018 een mail naar: weekblad@ndcmediagroep.nl. Vermeld hierbij het volgende: wie nomineert u, waarom verdient hij/zij de Gouden Pluim, en de gegevens waarop wij met u en de genomineerde contact kunnen opnemen (naam, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres).

Benieuwd welke kandidaten gaan strijden om de titel? Hou dan vanaf 26 november de krant en Facebookpagina in de gaten.

 


Auteur

Evelyn Weening